Bloemschikken

Over het NNBE, het Noord Nederlands Bloemschik Evenement

Melissa Smedes gaat de bloemschikdemonstratie verzorgen op het NNBE van 9 maart 2024!

De bloemschikdemonstratie tijdens het NNBE belooft een prachtig spektakel te worden. Melissa Smedes zal ons tijdens het middagprogramma verrassen met haar bijzondere creaties. 

Na haar opleiding aan het Terra College in Groningen liep Melissa eerst stage bij een aantal gerenommeerde bloemschikkers. Vanaf 2017 deed ze mee aan verschillende wedstrijden. In 2023 werd ze afgevaardigd voor Nederland naar de Fleurop Interflora World Cup in Manchester, waar ze de 10e plaats behaalde. Ze behoort dus bij de top 10 van de wereld!  

Aan het einde van de demonstratie worden de gemaakte bloemwerken verloot. Hiervoor worden lootjes verkocht tijdens het evenement. U maakt dus kans om met een uniek bloemstuk weer naar huis te gaan. 

Voor deelnemers aan het NNBE is de toegang tot het middagprogramma gratis. Wilt u alleen naar de bloemschikdemonstratie? De toegang kost in dat geval voor leden van Groei&Bloei €7,- en €10,-  voor niet leden. Neem uw ledenpas mee voor de korting op de entreeprijs! 

Opgeven voor deelname aan het NNBE kan tot uiterlijk 7 februari 2024. Opgeven voor alleen de bloemschikdemonstratie kan tot uiterlijk 5 maart 2024. Wilt u deelnemen aan het NNBE? Vul dan het deelnemersformulier in. Wilt u alleen de bloemschikdemonstratie bijwonen? Geeft U zich in dat geval op door een email te sturen naar NNBE.groei@gmail.com, zodat u zeker bent van een plekje!  

9 maart 2024: Noord Nederlands Bloemschikevenement 2024

De voorbereidingen voor een volgende editie van het NNBE zijn in volle gang. Tijd dus voor wat meer details. Het evenement zal worden gehouden op 9 maart 2024 in het Multifunctioneel Centrum De Wier in Ureterp.

De opzet is als volgt. Er zijn 2 groepen: beginners en gevorderden. Deelnemers beslissen zelf in welke groep ze mee willen doen. Er is één opdracht per groep. De opdracht wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Aan de deelnemers worden alle materialen samen met de opdracht uitgereikt aan het begin van het evenement. De Noord-Nederlandse kampioen bloemschikken wordt gekozen uit de deelnemers van de gevorderdengroep door een professionele jury.

‘s Middags is er een bloemschikdemonstratie met verloting van de gemaakte arrangementen. Na afloop hiervan kunnen de werkstukken van de deelnemers worden bewonderd. Bezoekers zijn welkom voor het middagprogramma.

De kosten voor deelname zijn €45,- voor leden van Groei&Bloei, en €55,- voor niet-leden.

Bezoekers betalen €7,- voor leden van Groei&Bloei, en €10,- voor niet-leden.

Opgeven kan tot uiterlijk 7 februari 2024. Vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier in en stuur het op! Het wedstrijdreglement wordt half februari aan alle deelnemers toegestuurd.

 

Noord Nederlands Bloemschikevenement.
Contact: NNBE.Groei@gmail.com

Inschrijfformulier

Foto's